Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕ ΤΗΝ UEFA ΚΑΙ ΤΗΝ FIFA ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ









Σχόλιο Γιώργος Κοντονής
      Η συνάντηση που είχε προγραμματιστεί μεταξύ της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη του προέδρου της UEFA και του αντιπροέδρου της FIFA πραγματοποιήθηκε σήμερα, όπως είχε προγραμματιστεί. Τέθηκαν τα «πάντα όλα» επι «τάπητος» για να βρεθεί μια λύση στο πραγματικά δύσκολο πρόβλημα που ακούει στό όνομα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ και υπογράφηκε ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
     Σύμφωνα με τις Κυβερνητικές πηγές, οι όποιες δικαστικές αποφάσεις θα γίνουν σεβαστές ωστε να προχωρήσει το Ελληνικό Ποδόσφαιρο στην επόμενη ημέρα!
     Στόχος είναι η νέα σεζόν να είναι μια καινούργια αρχή για το ποδόσφαιρό μας σε όλα τα επίπεδα και μάλιστα με την συμβολή της Πολιτείας, η οποία για πρώτη φορά παρεμβαίνει σε τέτοιο επίπεδο.
     Πρόθεση της Κυβέρνησης είναι να «καθαρίσει» το ποδόσφαιρό μας. Και ολα αυτά γίνονται υπό την επίβλεψη της UEFA και της FIFA.
     Η πάταξη της βίας ειναι το άλφα και το ωμέγα. Και όπως λένε όλοι, το ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ έχει γίνει ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΞΟΝΑΣ, με την ομάδες μας να καλούνται να διώξουν να αποβάλουν τους χούλιγκανς από τις εξέδρες τους. 
     Το μήνυμα είναι ότι πρέπει να αναβαθμιστεί η απόδοση, το προϊόν. Και φυσικά οι πρωταγωνιστές του ποδοσφαίρου οι παίκτες να παίξουν μπάλα!
     Και φυσικά ο στόχος και ο σκοπός της Κυβέρνησης είναι και το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνει ανταγωνιστικό όπως και των άλλων Ευρωπαϊκών Χωρών.
     Οψόμεθα.
Γιώργος Κοντονής 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου